keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Dinner & Dance

ALL-IN: MENU, DRANK & DJ MARLON DE MOL.
ELKE 1STE DONDERDAG V.D. MAAND, AANVANG 12:00u.
IN EEN UNIEK KADER, HEILIG HARTKERK AALST.
RESERVATIE VERPLICHT, BETALEN KAN TER PLAATSE.

Reserveer
Scroll Omlaag
diner en dansen

6 februari

Menu 1

Aperitief
***
Hapje
Toastje geitenkaas en balsamico
***
Voorgerecht
Vlaswijting met flespompoen en venkelsausje
***
Hoofdgerecht
Varkenshaasje, mosterdsausje, geroosterde groenten en aardappelkroketjes
***
Dessert
Crème brûlée
***
Koffie

diner en dansen

6 februari

Menu 2

Aperitief
***
Hapje
Toastje geitenkaas en balsamico
***
Voorgerecht
Carpaccio van rundsvlees, parmezaan en rucola
***
Hoofdgerecht
Krokante heekfilet met slaatje en tartaar
***
Dessert
Crème brûlée
***
Koffie

diner en dansen

6 februari

Vegetarisch

Aperitief
***
Hapje
Toastje geitenkaas en balsamico
***
Voorgerecht
Aardappeltje met boschampignons, sausje van vanille
***
Hoofdgerecht
Haloumi, mosterdsausje, geroosterde groenten en aardappelkroketjes
***
Dessert
Crème brûlée
***
Koffie

Menu's andere data

13/03/2025

6 maart

Menu 1

Aperitief
***
Hapje
Scampi in krokant jasje
***
Voorgerecht
Lauw slaatje met rode poon en frambozen
***
Hoofdgerecht
Mechelse koekoek, kampernoeliesaus, witloof en notenkroketjes
***
Dessert
Dame blanche
***
Koffie

6 maart

Menu 2

Aperitief
***
Hapje
Scampi in krokant jasje
***
Voorgerecht
Italiaanse minestrone
***
Hoofdgerecht
Spiesje van gamba's met licht pikante saus en gebakken basmati
***
Dessert
Dame blanche
***
Koffie

6 maart

Vegetarisch

Aperitief
***
Hapje
Scampi in krokant jasje
***
Voorgerecht
Gegrilde artisjokharten met citroen en aioli
***
Hoofdgerecht
Bloemkoolsteak met kappertjessaus, witloof en notenkroketje
***
Dessert
Dame blanche
***
Koffie

03/04/2025

3 april

Menu 1

Aperitief
***
Hapje
Soepje van asperges
***
Voorgerecht
Gemarineerde zalm met knapperige asperges en een frisse rucola-yoghurtdressing
***
Hoofdgerecht
Stoofpotje van varkenswangetjes, prille lentegroentjes en krieltjes met rozemarijn
***
Dessert
Mousse van chocolade en aardbeien
***
Koffie

3 april

Menu 2

Aperitief
***
Hapje
Soepje van asperges
***
Voorgerecht
Klassiek tomatensoepje
***
Hoofdgerecht
Gegratineerde vis met geplette aardappel
***
Dessert
Mousse van chocolade en aardbeien
***
Koffie

3 april

Vegetarisch

Aperitief
***
Hapje
Soepje van asperges
***
Voorgerecht
Gegrilde haloumi met een bedje van knapperige asperges, vergezeld van een frisse rucola-yoghurtdressing
***
Hoofdgerecht
Stoofpotje van linzen, prille lentegroentjes en krieltjes met rozemarijn
***
Dessert
Mousse van chocolade en aardbeien
***
Koffie

01/05/2025

1 mei

Menu 1

Aperitief
***
Hapje
Bordje gedroogde ham en meloen
***
Voorgerecht
Gegrilde zeebaars met puree van lavas en chardonnaysausje
***
Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde procureur, lentegroentjes, kroketjes
***
Dessert
Tiramisu
***
Koffie

1 mei

Menu 2

Aperitief
***
Hapje
Bordje gedroogde ham en meloen
***
Voorgerecht
Aspergesoep met snippers gandaham
***
Hoofdgerecht
Zalmfilet met tomatensaus en gebakken futtuccine
***
Dessert
Tiramisu
***
Koffie

1 mei

Vegetarisch

Aperitief
***
Hapje
Bordje gedroogde ham en meloen
***
Voorgerecht
Miniburger van champignons, puree van lavas
***
Hoofdgerecht
Halloumi, lasagna van groenten, aardappelkroketjes
***
Dessert
Tiramisu
***
Koffie

05/06/2025
03/07/2025
07/08/2025
04/09/2025
02/10/2025
06/11/2025
04/12/2025

All-in menu
incl. dranken.

* Aperitief, waters, softs, bieren en kwaliteitswijnen tot aan de koffie inbegrepen. Geen sterke dranken of zware bieren. Ervaar de dynamiek van live cooking in onze open keuken, waar elk gerecht een show op zich is.

All-in

Live DJ.

DJ Marlon is een icoon in Aalst, iemand die keer op keer heeft bewezen iedereen, ongeacht leeftijd of interesses, op de dansvloer te krijgen. Hij draait voornamelijk tijdloze klassiekers met veel goede oldies. Dit kan gaan van Vlaamse schlagers tot Eurodance.

Live dj

+32 475 36 60 68 +32 52 35 35 41 info@heilighartkerk.be
©2025 Manu-Mail nv Disclaimer Volg je ons al op Facebook?